Outlook 2016 for Apple OSX

• Brukernavn er din epostadresse f.eks. post@demo.no
  • Passord - Usikker på passordet?
  • Forsøk innlogging på https://webmail.stwcp.net/

Godkjenning / SMTP auth Passord
Oppsett (IMAP)

Åpne Outlook, gå til menyvalget Verktøy og velg Kontoer

Velg Annen E-postkonto (alternativt bruk + tegnet nederst til venstre)

Fyll ut felter for brukernavn, passord og mailservernavn for innkommende og utgående epost

Klikk på Legg til Konto - epost er nå klart til bruk

Feilsøke eksisterende epostkonto

Gå til menyvalget Verktøy og velg Kontoer

Velg aktuelle epostkonto i listen til venstre, og sørg for at felter er korrekt (se eksemepel under):

• Brukernavn og passord (bukernavnet er din epostadresse)
  • Dersom du har glemt passordet til din epost, kan det endres i webhotell kontrollpanel https://hcp.stwcp.net/
  • Mailservernavn for innkommende og utgående epost

Klikk på knappen Flere alternativer, og sørg for at feltet for Godkjenning er satt til Bruk informasjon for server for innkommende e-post