Installasjon på Windows

• Last ned og installer programvare for Windows - programvare hentes fra https://baas.stwcp.net/
  • Klikk på Install og vent til installasjonen er ferdig
  • Klikk på Register Now (åpner automatisk nettleser til https://baas.stwcp.net/)
  • For å aktivere enheten via en annen maskin, kan man velge Show Registration Info og følge anvisningen for videre aktivering
  • Sørg for at Registration Code er korrekt, klikk på Confirm Registration i https://baas.stwcp.net/ , og deretter Done
  • Fullfør installasjon i Windows

Når Installajonen er fullført, vil serveren være synlig i administrasjonsgrensesnittet https://baas.stwcp.net/ i løpet av kort tid.

Klikk på ENABLE BACKUP i https://baas.stwcp.net/ å aktivere backupen.