Endre kontaktinformasjon

NB! Denne veiledningen er til eldre plattform på https://hcp.stwcp.net

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til din webkonto, kontaktinformasjon, endring i tjenester med mer.

Endre postadresse/administrativ kontakt
Endre passordet eller brukernavnet til kontrollpanel

Endre postadresse/administrativ kontakt

Har du ny adresse, separat fakturaadresse eller skal en annen person føres opp som administrativ kontakt for webhotellet? Slik endrer man kontaktinformasjon.

1. Logg inn på https://hcp.stwcp.net/
  2. Klikk på Fakturering øverst til høyre i kontrollpanelet
  3. Klikk på Konto og velg deretter Kontoinnstillinger

Endre passordet eller brukernavnet til kontrollpanel

1. Logg inn på https://hcp.stwcp.net/
  2. Klikk på brukernavnet øverst til høyre og velg Profil
  3. Se fanen Brukernavn og Passord
    • Merk at dette ikke er epostadresse for mottak av fakturaer, se veiledning ovenfor for å endre fakturaadresse.

Kontakt support på epost kundeservice@servetheworld.net eller telefon +47 22 22 28 80 dersom du står fast.