For Windows

NB! I begynnelsen av juli 2018 vil alle nettsider som lastes over HTTP i Chrome 68 vises som "ikke sikker". Klikk her for mer info

VPS / dedikert server

Nedenfor er veiledning for hvordan opprette CSR på din server.

Windows

1. Logg inn som Administrator på serveren og gå til Windows Start meny
  2. Gå til Administrative Tools --> Internet Information Services (IIS) Manager

1. Klikk på servernavnet under connections, deretter dobbelklikk på Server Certificates

1. Under Actions klikker du på Create Certificate Request

1. Fyll ut skjemaet som vises i nytt vindu. Klikk Neste. (I feltet for Common Name, fyller du ut domenenavnet eller subdomenenavn)

1. Velg Microsoft RSA SChannel Cryptographic Provider og Bit Length minst 2048

1. Velg plassering for å lagre CSR dokument og klikk Finish.