For Windows

NB! I begynnelsen av juli 2018 vil alle nettsider som lastes over HTTP i Chrome 68 vises som "ikke sikker". Klikk her for mer info

VPS / dedikert server

Nedenfor er veiledning for hvordan opprette CSR på din server.

Windows

1. Logg inn som Administrator på serveren og gå til Windows Start meny
  2. Gå til Administrative Tools --> Internet Information Services (IIS) Manager

1. Klikk på servernavnet under connections, deretter dobbelklikk på Server Certificates

1. Under Actions klikker du på Create Certificate Request

1. Fyll ut skjemaet som vises i nytt vindu

CSR og nøkkel er opprettet.

1. Klikk på Windows Start meny, og kjør mmc

Nytt vindu vil åpnes

1. Naviger til Fil, og klikk på Add/Remove Snap-in

1. Mark Certificates og klikk Add