Samsung Galaxy Tab

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til epost, kontoinnstillinger, endring i tjenester med mer.

Sjekkliste
Oppsett
Feilsøke innstillinger for eksisterende epost oppsett

Sjekkliste
  • Ditt brukernavn er din epostadresse f.eks. post@demo.no
  • Dersom du har glemt passord til din epostkonto, kan det endres i kontrollpanelet https://hcp.stwcp.net
Oversikt for den avanserte brukeren:
Innstilling .
IMAP server imap1.stwcp.net (port 143 TLS)
POP server pop1.stwcp.net (port 110 TLS)
SMTP server smtp1.stwcp.net (port 25 eller 587 TLS)
Brukernavn Epostadresse
Godkjenning / SMTP auth Passord
SMTP utgående smtp1.stwcp.net 587
Oppsett

Åpne E-Post appen og fyll ut epostadresse og passord

• Alternativt åpne Innstillinger app, gå til valget Kontoer, velg Legg til Konto og velg E-post

Velg Manuelt Oppsett

Velg IMAP-konto

Fyll ut innstillinger for innkommende server slik som det er angitt i skjermbildet under og velg Neste

• Erstatt brukernavn med din egen epostadresse

Fyll ut innstillinger for utgående server slik som det er angitt i skjermbildet under og velg Neste

• Erstatt brukernavn med din egen epostadresse

Epost skal nå være klart til bruk.

Feilsøke innstillinger for eksisterende epost oppsett

I Epost appen, gå til Kontoinnstillinger

Velg epostkontoen

Rull ned til du ser innstillinger for innkommende og utgående server

Velg innstillinger for innkommende server og klikk Utført når du har sjekket innstillinger

• Sørg for at brukernavnet og passord til din epostkonto er korrekt
  • Sammenlign ditt oppsett med skjermbildet under

Velg innstillinger for utgående server og klikk Utført når du har sjekket innstillinger

• Sørg for at brukernavnet og passord til din epostkonto er korrekt
  • Sammenlign ditt oppsett med skjermbildet under