Start, stopp og restart
Koble til serveren via IPMI
Starte serveren i recevory mode
Reinstaller operativsystemet på serveren
Legg til ISO fil i kontrollpanelet

Start, stopp og restart

1. Logg inn på Dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg Servers under Main menu i tabellen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. I raden over serveren på venstre kan du velge å Starte, stoppe og restarte din server.

Koble til serveren via IPMI

Dersom man mister fjerntilgang til server (SSH eller Remote Desktop), f.eks. ved feilkonfigurasjon av brannmur eller annen programvarefeil, er IPMI tilgjengelig for å rette evnt. feil og feilsøke.

1. Logg inn på Dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg Servers under Main menu i menyen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på PC-skjerm ikonet.
  5. Et nytt vindu vil åpne seg i nettleseren.
  6. Klikk på feltet Username og deretter Login oppe til venstre.
  7. Klikk på feltet Password og deretter Password oppe til venstre.
  8. Trykk på Login.

Starte serveren i Recovery Mode

1. Logg inn på Dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg Servers under Main menu i menyen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på Operations.
  5. Velg Upload the recovery template ved Operation type.
  6. Fyll ut de andre feltene og trykk OK.
  7. Maskinen restarter seg selv automatisk
  8. Om kort tid er serveren tilgjengelig for SSH innlogging med root-bruker og det angitte passord

Reinstaller operativsystemet på serveren

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg Servers under Main menu i menyen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på Operations.
  5. Velg Install OS from template under operation type.
  6. Velg ønsket operativsystem fra listen under.
  7. Fyll ut de resterende feltene etter ønske og trykk OK.
  8. Reinstallasjonen vil ta noen minutter og du kan logge inn med angitte passordet når server er klar

Legg til ISO fil i kontrollpanelet

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg ISO images i tabellen til venstre.
  3. Trykk Upload.
  4. Velg å laste opp lokalt fra serveren eller internett.
  5. Hvis du velger internett, fyll ut feltene URL og Filename.
  6. Trykk på OK.
  7. Gå tilbake til hovedmenyen og velg Servers og Operations.
  8. Trykk på Upload from ISO image og velg ISO filen du nettopp lastet opp.