Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til administrasjon av din webkonto

Har du glemt passordet til din webkonto?
Legge til ekstra bruker til din webkonto

Har du glemt passordet til din konto / webhotell?

• Gå til https://my.servetheworld.net/, klikk på Glemt passord? og tast inn brukernavn(mailadresse).
  • Man vil i løpet av kort tid motta e-post for å endre passordet til kontrollpanelet - følg instruksene i eposten

Legge til ekstra bruker til din konto

1. Logg inn på https://my.servetheworld.net
  2. Klikk på profilen øverst til høyre og klikk på Brukeradministrasjon
  3. Klikk på Inviter ny bruker
  4. Angi epostadressen til ny bruker og velg tillatelser
  5. Klikk på Send invitasjon
  6. Det blir nå sendt en invitasjon pr epost. Her må brukeren åpne eposten og klikke på Godta invitasjon.
    • Dersom brukeren ikke har en konto hos ServeTheWorld, må brukeren velge Registrer.
    • Dersom brukeren allerede har en konto hos ServeTheWorld, må brukeren velge Logg inn, og logger inn med eksisterende pålogging til kontrollpanelet.

invite_myserve_admin_01