Feilsøking

Serveren er nede, svarer ikke / Tjeneste eller applikasjon har sluttet å fungere

Opplever du en eller flere sporadiske feil med VPS, kan det være verdt å restarte din virtuelle server.

Mistet fjernstyring f.eks. via SSH eller Windows Remote Desktop

Dersom du har mistet fjerntilgang via SSH eller Windows Remote Desktop og ikke ønsker å restarte din VPS umiddelbart, kan du logge inn via VNC konsoll og feilsøke i operativsystemet.

Jeg har mistet passordet til root(Linux) eller Adminstrator(Windows Server)

Endre passord for root(Linux) eller Administrator(Windows Server)