Installere sertifikat på webhotell

Installere sertifikat m/ intermediate og nøkkel

Før du setter igang, bør ha du kopi av sertifikatet, intermediate og nøkkel, klikk her for veiledning hvis du har bestilt via https://my.servetheworld.net
Lagre sertifikat, intermediate og nøkkel i én og samme tekstdokument, se eksempel under.

Lagre filen som f.eks. fil-navn.pem eller fil-navn.crt

-----BEGIN CERTIFICATE-----
(sertifikat)
-----END CERTIFICATE-----
-----BEGIN CERTIFICATE-----
(intermediate)
-----END CERTIFICATE-----
-----BEGIN PRIVATE KEY-----
(private key)
-----END PRIVATE KEY-----

1. Logg inn på https://my.servetheworld.net
  2. Gå til Produkter og velg Mine Produkter
  3. Velg aktuelle webhotell/domenenavn
  4. Klikk på Avanserte innstillinger
  5. Gå til Websites & Domains og finn aktuelle domenenavn
  6. Klikk på SSL/TLS Certificates
  7. A) Velg Upload .PEM file dersom du ikke har installert SSL sertifikat på domenenavnet tidligere.
    B) Klikk på Advanced Settings dersom det er installert et eksisterende sertifikat, deretter klikk på ADD SSL/TLS CERTIFICATE

A) Velg filen som inneholder sertifikat, intermediate og nøkkel. Sertifikatet er nå installert og skal automatisk benyttes av aktuelle domenenavn (du trenger ikke å følge resten av veiledningen).

B) Følg veiledningen videre dersom det allerede er installert et (utløpt/gammelt) sertifikat og du ønsker å installere et nytt sertifikat

1. Fyll ut et eget navn som beskriver sertifikatet i feltet Certificate Name
  2. Se feltet Upload the certificate as text, og lim inn sertifikat, intermediate og nøkkel
  3. Klikk Upload Certificate
  4. Sertifikatet, intermediate og nøkkel er nå installert.
  5. Gå tilbake til Websites & Domains og finn aktuelle domenenavn
  6. Klikk på Hosting & DNS og velg Hosting Settings
  7. Velg aktuelle sertifikat i feltet Certificate og klikk på OK for å lagre. Sertifikatet er nå i bruk på domenenavnet.

Installere intermediate

1. Logg inn på https://my.servetheworld.net
  2. Gå til Produkter og velg Mine Produkter
  3. Velg aktuelle webhotell/domenenavn
  4. Klikk på Avanserte innstillinger
  5. Gå til Websites & Domains og finn aktuelle domenenavn
  6. Klikk på SSL/TLS Certificates
  7. Klikk på Advanced Settings
  8. Klikk på aktuelle sertifikat
  9. Lim inn sertifikat og intermediate i respektive felter som heter Certificate (.crt) og CA certificate (-ca.crt)
  10. Klikk Upload Certificate for å lagre