Webmail

• Brukernavn til webmail er din epostadresse f.eks. post@demo.no
  • Webmail er tilgjengelig via nettleser på domenet ditt, eksempelvis webmail.dittdomene - erstatt dittdomene med ditt eget domenenavn
  • Hvis domenet ditt er eksempel.no, er adressen til din webmail følgende: webmail.eksempel.no

Endre passord via Webmail
Opprette autosvar i Webmail

Endre passord via Webmail
  1. Logg inn på din epostkonto på https://webmail.ditt-domenenavn (Merk: bytt ut ditt-domenenavn med ditt eget domenenavn)
    • Eksempel: Ditt domenenavn er eksempel.no. Webmail adressen blir webmail.eksempel.no
  2. Etter innlogging, klikk på Innstillinger
  3. Klikk på Passord
  4. Fyll ut nytt passord
  5. Klikk på Lagre

webmail_endre_passord

Dersom du har glemt passordet til din epostkonto, og ikke får logget inn i Webmail:
  1. Webhotell administrator må logge inn på https://my.servetheworld.net
  2. Gå til Produkter og velg Mine Produkter
  3. Velg aktuelle webhotell/domenenavn
  4. Klikk på E-post
  5. Klikk på Rediger-ikonet til høyre for aktuelle epostkonto for å endre passord
  6. Fyll ut passord i feltet Nytt Passord
  7. Klikk på Lagre
Opprette autosvar i Webmail
  1. Logg inn på Webmail f.eks. https://webmail.ditt-domenenavn.no (erstatt ditt-domenenavn.no med ditt eget domenenavn)
  2. Gå til Innstillinger i venstremenyen
  3. Gå til Filtre
  4. Klikk på Opprett
  5. Legg inn beskrivelse f.eks. Autosvar
  6. Sørg for at filteret er aktivert og feltet Omfanget er Alle meldinger
  7. Under Handlinger, velg Svar med melding
  8. Skriv inn din melding i feltet Innhold
  9. Skriv inn emne i feltet Meldingsemne
  10. Klikk på Lagre
rc_auto_01 rc_auto_02