Administrere sertifikat

Hvor finner jeg kopi av SSL sertifikatet og Intermediate?
  1. Logg inn på https://my.servetheworld.net
  2. Klikk på Produkter og velg Mine Produkter
  3. Se tabell som viser produkter og klikk på aktuelle SSL sertifikat
  4. Klikk på knappen Last ned sertifikat for å laste ned et tekstdokument av sertifikatet.
    • Alternativt kan man kopiere innholdet i feltet Sertifikat (CRT) fra og med -----BEGIN CERTIFICATE----- til og med -----END CERTIFICATE-----
  5. Klikk på knappen Last ned intermediate/chain for å laste ned et tekstdokument av intermediate-sertifikat.
    • Alternativt kan man kopiere innholdet i feltet Intermediate fra og med -----BEGIN CERTIFICATE----- til og med -----END CERTIFICATE-----
Hvor finner jeg Private Key ?
  1. Logg inn på https://my.servetheworld.net
  2. Klikk på Produkter og velg Mine Produkter
  3. Se tabell som viser produkter og klikk på aktuelle SSL sertifikat
  4. Klikk på knappen Hent privat nøkkel
  5. Et nytt vindu vil nå bli synlig. Kopier teksten fra og med -----BEGIN PRIVATE KEY----- til og med -----END PRIVATE KEY-----