Thunderbird

Opprette IMAP konto i Thunderbird

1. Åpne Thunderbird, klikk på menyen øverst til høyre
  2. Klikk på New Account og deretter Existing Email
  3. Fyll ut felter for navn, epostadresse og passord til din epostkonto
  4. Klikk på Continue
Opprett konto Fyll ut egen informasjon for epost
tb_create_account tb_setup_02
  1. Thunderbird skal automatisk finne dine korrekte epost-innstillinger
  2. Sørg for at IMAP kontotype er valgt, og klikk på Done for å fullføre oppsettet.

NB! Dersom Thunderbird ikke klarer å finne innstillinger, må du legge inn innstillingene for hånd (se bilde under: Manuelt Oppsett IMAP).
Når innstillingene er lagt inn, klikk på Re-test og deretter Done for å fullføre oppsettet.

Automatisk oppsett Manuelt oppsett IMAP
tb_setup_03 tb_failed_check