Plesk

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til Plesk.

Vi leverer som ønskelig med Plesk kontrollpanel på VPS eller Dedikert server, slik at du kan hoste domener, webside og epost.

Plesk er et av de ledende kontrollpanelene på markedet.
Du kan velge om Plesk lisensen skal være for henholdsvis 10, 30, eller ubegrenset antall domener.
Merk at det er mulig å oppgradere lisensen til flere domener også på et senere tidspunkt.

Velg Plesk versjon

Les mer om administrasjon av Plesk Obsidian versjon 18.x

Les mer om administrasjon av Plesk Onyx versjon 17.x
Oppgradere til Plesk Obsidian

Finn Plesk versjon

Alternativ 1: Logg inn på Plesk -> gå til Tools & Settings -> klikk på About Plesk
Alternativ 2: Kommandolinje/SSH: plesk version

Finn Plesk nøkkelnummer

Gå til Verktøy & Innstillinger -> Klikk på Lisensbehandling -> Se feltet Nøkkelnummer Alternativt via kommandolinje (LINUX):

plesk bin keyinfo --list | grep plesk_key_id
Oppgrader Plesk lisens

Oppgradering trer ikke i kraft før betaling er registrert.

1. Gå til Produkter og Mine Produkter
  2. Velg aktuelle Plesk tjeneste
  3. Klikk på Oppgrader/Nedgrader
  4. Velg ønsket oppgradering
  5. Fullfør kjøp på neste side