Oppgradere/nedgradere tjeneste

NB! Denne veiledningen er til eldre plattform på https://hcp.stwcp.net

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til din webkonto, kontaktinformasjon, endring i tjenester med mer.

Oppgradere webhotell
Nedgradere webhotell
Oppgradere VPS

Oppgradere webhotell

Man kan når som helst oppgradere sitt webhotell i kontrollpanelet dersom man oppdager at man har behov for mer diskplass, flere epostkontoer etc.
Det kan ta noen minutter før evt. forandringer i forbindelse med oppgradering er synlig i kontrollpanelet.
Inntil da vil kontrollpanelet tilby de samme funksjoner som var tilgjengelige for din gamle kontotype.

1. Logg inn på https://hcp.stwcp.net/
  2. Gå til Fakturering øverst til høyre
  3. Velg Abonnement
  4. Velg knappen Oppgrader ved ønsket webhotellpakke
  5. Velg betalingsmåte
  6. Klikk på Oppgrader

Oppgraderingen av kontoen blir nå gjennomført.

Nedgradere webhotell

1. Logg inn på https://hcp.stwcp.net/
  2. Gå til Fakturering (Billing) øverst til høyre
  3. Velg Abonnement (Subscription)
  4. Trykk på Vis meg alternativer for nedgradering (se bilde under)
  5. Velg knappen Nedgrader til ønsket webhotellpakke (se bilde under)
  6. Klikk på Nedgrader

Nedgraderingen av kontoen blir nå gjennomført.

Det kan likevel ta noen minutter før forandringen er synlig i kontrollpanelet. Inntil da vil kontrollpanelet tilby de samme funksjoner som var tilgjengelige for din gamle kontotype.

Oppgradere VPS

Det er enkelt å oppgradere VPS.
Selve oppgraderingen tar kun noen få minutter.
Du må restarte VPS for at oppgraderingen skal tre i kraft.

VPS pakker:

• 100 GB SSD disk, 4 GB RAM, 4 kjerner, kr 238 / måned
  • 200 GB SSD disk, 8 GB RAM, 8 kjerner, kr 465 / måned
  • 300 GB SSD disk, 12 GB RAM, 8 kjerner, kr 698 / måned
  • 400 GB SSD disk, 16 GB RAM, 8 kjerner, kr 915 / måned

Kontakt vår kundeservice på salg@servetheworld.net eller tlf 22222880, og vi oppgraderer din VPS for deg.

Prisene er eks. mva