Samsung Galaxy Tab

NB! Denne veiledningen er til eldre plattform på https://hcp.stwcp.net

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til epost, kontoinnstillinger, endring i tjenester med mer.

Sjekkliste
Oppsett
Feilsøke innstillinger for eksisterende epost oppsett

Sjekkliste

• Ditt brukernavn er din epostadresse f.eks. post@demo.no
  • Dersom du har glemt passord til din epostkonto, kan det endres i kontrollpanelet https://hcp.stwcp.net

Generelle epost innstillinger:

IMAP Innstillinger
IMAP innstillinger .
IMAP innkommende server imap1.stwcp.net
IMAP port 143 (StartTLS)
IMAP brukernavn Din epostadresse
SMTP utgående server smtp1.stwcp.net
SMTP port 587 (StartTLS)
SMTP brukernavn Din epostadresse
SMTP Godkjenning / SMTP autensiering Passord
POP Innstillinger
POP innstillinger .
POP innkommende server pop1.stwcp.net
POP port 110 (StartTLS)
POP brukernavn Din epostadresse
SMTP utgående server smtp1.stwcp.net
SMTP port 587 (StartTLS)
SMTP brukernavn Din epostadresse
SMTP Godkjenning / SMTP autensiering Passord
Oppsett

Åpne E-Post appen og fyll ut epostadresse og passord

• Alternativt åpne Innstillinger app, gå til valget Kontoer, velg Legg til Konto og velg E-post

Velg Manuelt Oppsett

Velg IMAP-konto

Fyll ut innstillinger for innkommende server slik som det er angitt i skjermbildet under og velg Neste

• Erstatt brukernavn med din egen epostadresse

Fyll ut innstillinger for utgående server slik som det er angitt i skjermbildet under og velg Neste

• Erstatt brukernavn med din egen epostadresse

Epost skal nå være klart til bruk.

Feilsøke innstillinger for eksisterende epost oppsett

I Epost appen, gå til Kontoinnstillinger

Velg epostkontoen

Rull ned til du ser innstillinger for innkommende og utgående server

Velg innstillinger for innkommende server og klikk Utført når du har sjekket innstillinger

• Sørg for at brukernavnet og passord til din epostkonto er korrekt
  • Sammenlign ditt oppsett med skjermbildet under

Velg innstillinger for utgående server og klikk Utført når du har sjekket innstillinger

• Sørg for at brukernavnet og passord til din epostkonto er korrekt
  • Sammenlign ditt oppsett med skjermbildet under