Oppdatering av Plesk
Endre/resette Plesk admin passord
Server porter benyttet av Plesk

Oppdatering av Plesk

Oppdateringer til Plesk blir installert automatisk.
Verifiser dine innstillinger for oppdateringer på Tools & Settings -> Updates settings

Legg gjerne inn din epostadresse for å bli varslet om tilgjengelig og installerte oppdateringer.

Endre/resette Plesk admin passord (Linux)

Dersom man er pålogget, kan man endre admin passord via Users-menyen i Plesk

NB! Krever at man har kjennskap til SSH innlogging.

Hvis man har mistet admin passordet til Plesk, finnes det alternativ metode for å resette dette passordet.
Logg inn på server via SSH og kjør kommando

plesk bin admin --set-admin-password -passwd "nytt-passord"

Alternativt kan man generere såkalt éngangslink for innlogging med kommando:

plesk login

Link er f.eks. https://X.X.X.X:8443/login?secret=Vq76pSiO06Tfkf1JS1bJYMTtj6TQBWcb5
Kopier link og lim inn i nettleser for å logge inn uten passord

Server porter benyttet av Plesk

Tjeneste Port
Administrativ login https TCP/8443
Administrativ login http TCP/8440
Plesk License update TCP/443
Plesk Installer / Plesk updates TCP/8447