Outlook 2019

Hurtigveiledning
Brukernavn Din epostadresse
Passord Dersom du har glemt passordet, kan man endre dette i https://my.servetheworld.net
IMAP innkommende server Ditt domenenavn f.eks. demo.no. Port 993 SSL/TLS
SMTP utgående server Ditt domenenavn f.eks. demo.no. Port 465 SSL/TLS

Feilsøke/endre innstillinger for eksisterende epostkonto i Outlook 2019

Oppsett i Outlook

1. Start Outlook og fyll ut din epostadresse.
  2. Velg IMAP konto
Angi din epostadresse Velg IMAP
  1. Fyll ut epost-server detaljer (bytt med egen informasjon/ditt domenenavn).
  2. Klikk Neste
  3. Fyll ut passord og klikk på koble til
  4. Epostkontoen er nå klar bruk.
NB: Erstatt stwsupport.no med ditt eget domenenavn Angi ditt passord

Feilsøke/endre epost-innstillinger

1. Start Outlook
  2. Gå til Fil
  3. Klikk på Kontoinnstillinger og deretter Administrer Profiler
  4. Velg Epostkontoer
  1. Klikk på aktuelle epostkonto og velg Endre
  2. Verifiser server detaljer og rett opp evnt. innstillinger.
  3. Klikk på Flere Innstillinger
  1. Gå til Server for utgående epost
  2. Sørg for at Serveren for utgående epost krever godkjenning er valgt
  3. Gå til avansert, og rett evnt. innstilinger knyttet til SSL/TLS og porter, se under.
  4. Klikk OK og deretter Neste for å lagre endringer
  1. Outlook vil nå teste innstillinger for innkommende og utgående. Dersom du ser samme bildet under, er kontoen klar til bruk!