Start, stopp og restart
Koble til serveren via IPMI
Starte serveren i recevory mode
Reinstaller operativsystemet på serveren
Legg til ISO fil i kontrollpanelet

Start, stopp og restart

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanel via http://cp.stwserver.net:1500/.
  2. Velg Servers under Main menu i tabellen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. I raden over serveren på venstre kan du velge å starte, stoppe og restarte din server.

Koble til serveren via IPMI

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanel via http://cp.stwserver.net:1500/.
  2. Velg Servers under Main menu i tabellen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på terminalvindu-ikonet til høyre for Macadresse.
  5. Et nytt vindu vil åpne seg i nettleseren.
  6. Klikk på feltet username og deretter login oppe til høyre.
  7. Klikk på feltet password og deretter password oppe til høyre.
  8. Trykk på login under ussername og passord.

Starte serveren i recovery mode

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanel via http://cp.stwserver.net:1500/.
  2. Velg Servers under Main menu i tabellen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på Operations.
  5. Velg Upload the recovery template under operation type.
  6. Fyll ut de andre feltene og trykk OK.
  7. Gå tilbake til hovedmenyen og trykk reboot.

Start IPMI konsollvindu før du starter i recovery mode

Reinstaller operativsystemet på serveren

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanel via http://cp.stwserver.net:1500/.
  2. Velg Servers under Main menu i tabellen til venstre.
  3. Finn den dedikerte serveren du ønsker å administrere og trykk på serveren.
  4. Trykk på Operations.
  5. Velg Install OS from template under operation type.
  6. Velg ønsket operativsystem fra listen under.
  7. Fyll ut de resterende feltene etter ønske og trykk OK.
  8. Gå tilbake til hovedmenyen og trykk reboot.

Start IPMI konsollvindu før du starter i reinstallasjonsprosessen.

Legg til ISO fil i kontrollpanelet

1. Logg inn på dedikert server kontrollpanel via http://cp.stwserver.net:1500/.
  2. Velg ISO images i tabellen til venstre.
  3. Trykk Upload.
  4. Velg å laste opp lokalt fra serveren eller internett.
  5. Hvis du velger internett, fyll ut feltene URL og Filename.
  6. Trykk på OK.
  7. Gå tilbake til hovedmenyen og velg Servers og Operations.
  8. Trykk på Upload from ISO image og velg ISO filen du nettopp lastet opp.