Fakturaoversikt

NB! Denne veiledningen er til eldre plattform på https://hcp.stwcp.net

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til din betaling, betalingsinformasjon og mye mer.

Fakturaoversikt

• Man finner fakturaer i kontrollpanelet ved å klikke på fanen Fakturering øverst til høyre.
  • I kolonnene Status ser man status på faktura (utestående, betalt og kreditert).

I kolonnen Handlinger finnes det flere valg på den enkelte faktura:

• Forhåndsvisning - flere detaljer om tjenestene, periode mm.
  • Skriv ut - last ned kopi av faktura i PDF format
  • Betal - velg mellom flere ulike betalingsmetoder, man kan velge å lagre VISA/Mastercard for automatisk belastning
  • Kvittering - last ned kopi av kvittering i PDF format

Innbetalingsdato for hver enkelt faktura ved å trykke på Forhåndsvisning.
Øverst til venstre er det en grønn knapp merket "hvis". Klikk på denne for å se betalingsdato.