Plesk

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene knyttet til Plesk.

Vi leverer som ønskelig med Plesk kontrollpanel på VPS eller Dedikert server, slik at du kan hoste domener, webside og epost.

Plesk er et av de ledende kontrollpanelene på markedet.
Du kan velge om Plesk lisensen skal være for henholdsvis 10, 30, eller ubegrenset antall domener.
Merk at det er mulig å oppgradere lisensen til flere domener også på et senere tidspunkt.

Finn din Plesk versjon

Alternativ 1: Logg inn på Plesk -> gå til Tools & Settings -> klikk på About Plesk
Alternativ 2: Kommandolinje/SSH: plesk version

Velg Plesk versjon