Hvordan bestille SSL sertifikat på webhotell
Hvorfor SSL sertifikat
Domain validation SSL (DV)
Extended Validation SSL (EV)
Wildcard SSL

Hvorfor SSL sertifikat

SSL står for Secure Sockets Layer og betyr at all data mellom besøkende og nettstedet/serveren er kryptert.

Dersom din nettside samler inn informasjon - f.eks. personopplysninger, passord, betalings- og kortinformasjon bør du kryptere dataene ved å installere et SSL sertifikat.

Fordeler med SSL og https:

Vi tilbyr følgende typer SSL sertifikater:

SSL Domain (Domain Validated)

Pris: kr. 279 eks. mva. for 1 års gyldighet

SSL Domain sertifikat er et enkelt SSL sertifikat som sørger for grønn hengelås i URLen.

Innebærer at man bekrefter eierskap på domenet via epost.

SSL Extended Validation (EV)

Pris: kr. 1690 eks. mva. for 1 års gyldighet

Pris: kr. 2990 eks. mva. for 2 års gyldighet

Extended Validation SSL sertifikat har høy sikkerhet og tillitsnivå.

Det er strenge krav for utstedelse av EV SSL sertifikat til både domene og organisasjon.

EV SSL kan anbefales dersom sluttbruker må gi fra seg sensitiv informasjon som f.eks. passord, kredittkortinformasjon, personlige data etc. på nettstedet.

SSL Wildcard

Pris: kr. 895 eks. mva. for 1 års gyldighet

Et wildcard sertifikat fungerer på samme måte som et vanlig SSL-sertifikat, men sikrer i tillegg også alle underdomener.

Man kan også bruke dette på fremtidige underdomener gjennom sertifikatets levetid.

F.eks: