Veiledning for å gjenopprette VPS
Gjenopprette filer
  1. Logg inn på https://baas.stwcp.net/
  2. Finn aktuelle maskin i DEVICES og klikk på RECOVER
  3. Klikk på RECOVER, deretter FILES/FOLDER

Punkt Beskrivelse
1 Velg ønsket dato
2 Marker én eller flere filer/mapper
3 Last ned kopi av data eller gjenopprett data direkte til server
Gjenopprette VPS
  1. Logg inn på VPS kontrollpanelet https://cp.stwvps.net:4083/
  2. Gå til VPS Configuration og endre Boot Order ved å klikke og dra CD DRIVE over HARD DISK
  3. Velg Acronis_boot_media.iso i feltet SELECT ISO
  4. Klikk SUBMIT for å lagre

1. Restart VPS via kontrollpanelet og vent på bekreftelse på at VPS er restartet
  2. Åpne VNC konsoll ved å klikke på ikonet for VNC og velge LAUNCH HTML5 VNC CLIENT (Alternativt kan man benytte annen ekstern VNC client)

1. Du skal nå se følgende bilde - klikk på RESCUE MEDIA

2. Sørg for at IP adresse er korrekt og klikk på MANAGE THIS MACHINE LOCALLY

3. I velkomstskjermen, velg RECOVER
  4. Klikk på SELECT DATA, deretter CLOUD STORAGE
  5. Logg inn med ditt brukernavn og passord
  6. Utvid CLOUD STORAGE, marker ditt brukernavn, klikk OK
  7. Velg aktuelle maskin og dato for backup
  8. Huk av for MBR/DISK1 og BASIC/VDA1 - Velg OK
  9. Du får nå se oppsummering av gjenoppretting

10. Klikk OK for å starte gjenoppretting
  11. Gjenoppretting kan ta fra 5 minutter til noen timer avhengig mengde data som skal restaureres

1. Gjenoppretting er ferdig når du ser denne beskjeden.

1. Gå tilbake til VPS kontrollpanelet, gå til VPS Configuration
  2. Endre Boot Order (HARD DISK flyttes over CD DRIVE)
  3. Velg NONE i feltet for SELECT ISO
  4. Restart VPS via kontrollpanelet https://cp.stwvps.net:4083/