Velg server type

Gjenopprette virtuell server

Tilgang via VNC vil være nødvendig for å fullføre gjennoppretting. Sørg for at du er kjent med denne rutinen. Se: VNC konsoll

1. Logg inn på VPS kontrollpanelet https://cp.stwvps.net:4083/
  2. Gå til VPS Configuration og endre Boot Order
  3. Velg Acronis_boot_media.iso i feltet Select ISO
  4. Klikk SUBMIT for å lagre
  1. Restart VPS via kontrollpanelet og vent på bekreftelse på at VPS er restartet
  2. Åpne VNC konsoll ved å klikke på ikonet for VNC og velge LAUNCH HTML5 VNC CLIENT

1. Du skal nå se følgende bilde - klikk på Rescue Media

2. Sørg for at IP adresse er korrekt og klikk på Manage this machine locally

3. I velkomstskjermen, velg Recover
  4. Klikk på Select Data, deretter Cloud Storage
  5. Logg inn med ditt brukernavn og passord
  6. Utvid Cloud Storage, marker ditt brukernavn, klikk OK
  7. Velg aktuelle maskin og dato for backup (Klikk deretter på Hide Archives and backups)

8. Huk av for MBR/DISK1 og BASIC/VDA1 - Velg OK

9. Du får nå se oppsummering av gjenoppretting

10. Klikk OK for å starte gjenoppretting
  11. Gjenoppretting kan ta fra 5 minutter til noen timer avhengig mengde data som skal restaureres

1. Gjenoppretting er ferdig når du ser denne beskjeden.

1. Gå tilbake til VPS kontrollpanelet, gå til VPS Configuration
  2. Endre Boot Order (HARD DISK flyttes over CD DRIVE)
  3. Velg NONE i feltet for SELECT ISO
  4. Restart VPS via kontrollpanelet https://cp.stwvps.net:4083/
Gjenopprette dedikert server

IPMI vil være nødvendig for å fullføre gjennoppretting av backup. Sørg for at du kjenner til denne rutinen før du fortsetter. Se: IPMI tilkobling

Klargjøre for gjennopprettingsmodus
  1. Logg inn på Dedikert server kontrollpanelhttps://cp.stwserver.net:1500
  2. Velg Servers under Main menu i menyen til venstre.
  3. Velg den dedikerte serveren du ønsker å administrere.
  4. Trykk på Operations.
  5. Velg Upload from ISO image i feltet Operation type.
  6. Velg Acronis_boot_media.iso
  7. Klikk OK - Server vil nå restarte automatisk og boote i gjenopprettingsmodus.
Konfigurere restore
  1. Dersom serveren har startet i gjennopprettingsmodus, skal man nå se følgende bilde via IPMI - klikk på Rescue Media
  1. Sørg for at IP adresse er korrekt og klikk på Manage this machine locally
    )

2. I velkomstskjermen, velg Recover
  3. Klikk på Select Data, Browse, deretter Cloud Storage
  4. Logg inn med ditt brukernavn og passord
  5. Utvid Cloud Storage, marker ditt brukernavn, klikk OK
  1. Velg aktuelle maskin og dato for backup (Klikk deretter på Hide Archives and backups)

2. Huk av for MBR/DISK1 og BASIC/VDA1 - Velg OK

3. Du får nå se oppsummering av gjenoppretting

4. Klikk OK for å starte gjenoppretting
  5. Gjenoppretting kan ta fra 5 minutter til noen timer avhengig mengde data som skal restaureres

1. Gjenoppretting er ferdig når du ser denne beskjeden.

1. Klikk deretter Close.
  2. Gå til Actions og så Exit for å restarte serveren.