Dedikert server: Følg gjenopprettingsprosessen via IPMI. Se: IPMI tilkobling

Virtuell server: Følg gjenopprettingsprosessen via VNC. Se: VNC konsoll

Gjenopprette server
  1. Logg inn på din backup konto på https://baas.stwcp.net/
  2. Velg aktuelle server under DEVICES og velg Recovery

3. Velg aktuelle dato, deretter RECOVER og ENTIRE MACHINE

4. Klikk på START RECOVERY

5. En siste bekreftelse vil dukke opp og her klikker man igjen START RECOVERY

6. Gjenoppretting vil pågå en liten stund avhengig av hvor mye data som skal gjenopprettes (man avbryter ikke gjenoppretting ved lukking av fane/nettleser).

7. Via IPMI for dedikert server eller VNC for VPS, vil serveren se slik ut:

8. Gjennoppretting er ferdig dersom man ser beskjeden under.